Paradijslaan 141, 3034 SK Rotterdam

ELEVEN Fysiotherapie Rotterdam

De contact- en adresgegevens voor Eleven fysiotherapie Rotterdam. Heb je vragen neem dan contact met ons op. We staan je graag te woord en helpen je graag. Onze praktijk bevindt zich op de Paradijslaan, te Rotterdam. Je mag altijd even binnen komen lopen.

Telefoon +31639115529 | Ma t/m Vrij van 09:00 tot 14:00
Mobiel 06-24417487 (Ook WhatsApp)
E-mail info@elevenmovement.nl
Adres Paradijslaan 141, 3034 SK Rotterdam

Onze therapeuten in Rotterdam

Mitch Schaefers
Fysiotherapeut | Founder
Daniëlle Huguenin
Fysiotherapeut | Clinic Manager Rotterdam
Annelotte Smit
Fysiotherapeut

Move beyond limits

Fysiotherapie is een dynamisch vak waar jaarlijks veel in veranderd. Het is daarom als klant lastig in te schatten bij welke therapeut je nou het beste een afspraak kunt maken. Je kunt als therapeut onmogelijk alles weten en daarom geloven wij in verschillende therapeuten met elk hun eigen specialisatie één dak. Zo kan elke behandelaar zich steeds verder verdiepen in zijn of haar vakgebied en het beste resultaat voor jou bewerkstelligen.

Wij geloven er daarnaast in dat een organische samenwerking tussen onze specialisten ook veel oplevert. En dat zien we ook terug bij onze cliënten. We durven hiermee buiten onze eigen eilandje te kijken en overleggen met elkaar wat het beste behandeltraject is voor jou als cliënt. Het kan dus zijn dat een van de therapeuten vooral helpt bij de pijnbestrijding en de andere je begeleid de oorzaken van de lichamelijke klachten te verhelpen.

Fysiotherapie Rotterdam is er ook voor andere soorten klachten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan pijn in de knie, schouderklachten, heupklachten en rugklachten. De fysiotherapeut kan ook zeer behulpzaam zijn bij klachten zoals MS, parkinson of artrose. Wij hebben zelfs een specialist op het gebied van revalidatie bij mensen met een CVA of een amputatie.

Beleving

Wij geloven dat het behalen van de beste resultaten in de details zitten. Hieronder vind je een aantal dingen die ons uniek maken ten opzichte van andere praktijken.

Wees jezelf

Door een plek te creëren waar je volledig jezelf kunt zijn maak je ruimte voor verbetering en ontwikkeling. Dus wees jezelf en geef aan wat je wel en niet prettig vind, dat doen wij namelijk ook.

Disciplines

Door ons team van gespecialiseerde therapeuten is er altijd wel iemand die aansluit bij jouw behoefte. Of je nu een fysio, manueel, oefentherapeut, haptonoom, trainer of diëtist nodig hebt.

Humor

Wij vinden lachen enorm belangrijk en proberen hier zo veel mogelijk ruimte voor te maken tijdens de sessies. Of het nu is met mensen die komen om aan hun lichaam te werken of met een andere collega, wij houden van gezelligheid.

Producten

Met onze eigen ELEVEN merk self-care producten kun je thuis verder werken aan je herstel. Vraag je therapeut naar onze producten.

Warm welkom

Service vinden wij heel normaal daarom krijg je bij binnenkomst altijd wat te drinken aangeboden als je nog even moet wachten op jouw afspraak.

Weer pijnvrij bewegen, genieten en sporten

Wij van Eleven Movement Rotterdam vinden het belangrijk dat jij kan leven zoals jij het wilt. Als jouw lichaam pijn doet en bewegen pijn doet, bedreigt dat al snel jouw dagelijks functioneren en dat is een probleem. Wij zorgen ervoor dat we eerst het probleem begrijpen en gebruiken onze kennis om jouw lichamelijke klachten te verhelpen en te verminderen. Ook vertellen we wat jij zelf aan jouw klachten kunt doen. Wij werken samen met jou in onze praktijk in rust en vertrouwen aan het herstelproces. Je kunt ook bij ons terecht zonder verwijzing van een arts.

Wat is fysiotherapie

Een fysiotherapeut is een paramedische professional die gespecialiseerd is in de behandeling van mensen met klachten aan het bewegingsapparaat (spieren, banden, gewrichten en zenuwen). Fysiotherapie vindt zijn oorsprong in de heilgymnastiek, die tot in de jaren 60 werd beoefend voor de behandeling van blessures.

Aandacht voor uw klachten ELEVEN fysiotherapie Rotterdam

Eleven Movement Rotterdam past veel technieken van de Topsport toe met zeer goede resultaten. Binnen de topsport is een snelle, adequate werkwijze een must. Onze op maat gesneden en adequate behandeling is volledig op snelheid, kwaliteit en eindresultaat gericht. De ervaringen die wij hiermee opdoen voegen wij toe aan onze methodiek die wij beschikbaar stellen voor al onze cliënten. Wij zijn toegankelijk voor iedereen met (sport)medische vragen én alle (sport)medische vragen worden optimaal beantwoord doordat we verschillende specialismen in huis hebben en samenwerken met verschillende organisaties.

Alle therapeuten zijn registertherapeuten, “een kwaliteitskeurmerk” voor fysiotherapeuten. Je kunt worden behandeld door de therapeut van jouw keuze en indien nodig is het ook mogelijk dat de behandeling plaatsvindt op jouw woonadres dit gebeurd vrijwel standaard na een operatie.

Onze werkwijze

Onze aanpak bestaat uit een intake, lichamelijk onderzoek, uitleg en therapeutische handelingen vaak ondersteund door lichamelijke training van het houdings- en bewegingsapparaat, gezondheidsvoorlichting en preventieve maatregelen. Eleven Movement Rotterdam heeft een vestiging met oefenruimtes waarin wij op maat gemaakte beweegprogramma’s aanbieden om de gevolgen van chronische aandoeningen zo beperkt mogelijk te houden. Wij beschikken hierbij over eigen apparatuur voor krachttraining en hersteloefeningen. Personal training kan dus goed deel uitmaken van het behandelplan. Tevens is Eleven Movement gericht op samenwerking met gespecialiseerde collega’s, artsen en ziekenhuizen in Rotterdam en omgeving.

Contact & adres van ELEVEN Fysiotherapie Rotterdam

De contact- en adresgegevens voor Eleven fysiotherapie Rotterdam. Heb je vragen neem dan contact met ons op. We staan je graag te woord en helpen je graag.

Telefoon +31639115529 | Ma t/m Vrij van 09:00 tot 14:00
Mobiel 06-24417487 (Ook WhatsApp)
E-mail info@elevenmovement.nl
Adres Paradijslaan 141, 3034 SK Rotterdam