ELEVEN X HV Victoria

HV Victoria en ELEVEN (Rotterdam) werken samen om toegankelijkheid omtrent sportblessures, blessurepreventie en screening op blessurerisico aan te pakken en daarmee de kwaliteit en het plezier van de hockeysport te waarborgen. Zowel de visie van de hockeyvereniging als ELEVEN.

De samenwerking

  • Laagdrempelige toegankelijkheid tot de praktijk voor sportblessures, blessurepreventieve trajecten en screeningen op blessure risico’s.
  • Screening op blessure risico’s bij jeugdteams en senioren Heren 1 en Dames 1.
  • Begeleiding van Heren 1 en Dames 1.
  • Inloopspreekuur.
  • Ondersteuning van trainers en coaches in het opleiden en bieden van handvaten omtrent de juiste belasting op de belastbaarheid van de hockeyspelers.
  • Ondersteuning in het aanbieden van blessurepreventieve interventies tijdens het seizoen en buiten het seizoen om die door trainers kunnen worden ingezet.
  • Laagdrempelig contact met bestuur, trainers/coaches en sporters.

Testimonials

“De samenwerking met ELEVEN draagt bij aan inzichten die we krijgen over fysieke aspecten van de sporter, naast het hockey specifieke. Ze ondersteunen ons in opbouw van trainingen, zowel gedurende het seizoen als in de voorbereiding er naartoe, maar geven ons ook inzicht over het belang van preventie en hoe wij dit kunnen toepassen”

“De laagdrempelige mogelijkheid om contact met de therapeuten te leggen is fijn voor ons en voor de hockeyers zodra er wat aan de hand is of als er vragen zijn. We kunnen zo gemakkelijk bij ze terecht.”

“De aandacht die ze geven aan preventie draagt erg goed bij aan de doelstelling van de club Victoria”

Inloopspreekuur

Daarnaast is er elke dinsdagavond (gedurende het seizoen) van 18.00u tot 19.00u een inloopspreekuur op de vereniging om de hockeyer de mogelijkheid te bieden met een fysieke klacht of vragen langs te komen. Tijdens het inloopspreekuur zal de klacht worden gescreend op basis van fysiotherapeutische expertise. Mocht een vervolg nodig zijn, kan deze worden ingepland bij een van onze fysiotherapeuten en streven we er naar de afspraak versneld in te kunnen plannen.

Toplocaties

Onze sportfysiotherapeuten staan voor je klaar op onze toplocaties waar wij alles tot onze beschikking hebben om jou zo snel als mogelijk van je blessure af te helpen. Boek nu een eerste sessie via onze ‘boek hier’ button en begin vandaag nog aan jouw herstel.