Onze specialisten

Therapeuten

Mitch Schaefers
Ik zie mezelf als een specialist op het gebied van bewegen. Bij mij kun je terecht voor intensieve revalidatietrajecten en het verbeteren van je (top)sportprestaties. Mijn aanpak is gericht op maatwerk en ik werk graag met wedges om de perfecte balans en houding te vinden. Creativiteit speelt een grote rol in mijn werk, waardoor ik altijd op zoek ben naar innovatieve oplossingen om je optimaal te begeleiden.
Founder | Co-owner | CEO | Fysio & Movement Specialist
Afspraak maken
Hidde Toet
Samen werken aan herstel door beweging, waarbij humor en de nieuwste inzichten in fysio- en manuele therapie centraal staan. Mijn doel is om mijn cliënten niet alleen pijnvrij en soepeler te laten bewegen, maar ook om hen te leren hun eigen bewegingen beter te beheersen. Door ons lichaam als één geheel te beschouwen, zorgen we samen voor duurzame vooruitgang en een sterkere, gezondere toekomst. Met mijn kundige uitleg help ik cliënten begrijpen wat er speelt en hoe ze zelf bij kunnen dragen aan hun herstel. Let's move!
Co-owner | CFO | Fysiotherapeut | Manueel Therapeut
Afspraak maken
Daniëlle Huguenin
Samen werken we aan jouw herstel. Ik zal je persoonlijk begeleiden tijdens jouw revalidatie en je alle tools in handen geven die je nodig hebt om jouw (sport)activiteiten weer volledig op te kunnen pakken. Ik sta voor een duurzame aanpak. Met een wetenschappelijk onderbouwd en op maat gemaakt behandelplan brengen wij het plezier terug in klachtenvrij bewegen.
Fysiotherapeut | gespecialiseerd in schouder en onderste extremiteiten
Afspraak maken
Charlie Bausch
Mijn doel is om samen met jou duurzame oplossingen te creëren waarmee je blijvende vooruitgang boekt. Samen stellen we doelen en werken we eraan om deze te overtreffen. Ik analyseer jouw bewegingspatronen en stel een op maat gemaakt beweegplan op dat perfect aansluit bij jouw behoeften. Onder mijn begeleiding zul je ontdekken dat je een fittere en betere versie van jezelf kunt worden. Met de juiste tools, tijd, aandacht en ondersteuning geef ik jou de kracht om zelfstandig aan de slag te gaan. Wat ik bied is geen tijdelijke oplossing, maar een uitgebreid plan dat je helpt om grip te krijgen op je klachten en je welzijn te verbeteren. Of je nu je sportprestaties wilt verbeteren, komt revalideren of klachten preventief wilt voorkomen, ik help je om je doelen te bereiken en overtreffen.
Fysiotherapeut | Clinic Manager Rotterdam | Regio Manager
Afspraak maken
Lisette Raateland
Ik vind het belangrijk dat als dat je ons belt of bij ons binnenkomt dat je je meteen op je gemak voelt. De sfeer bij ons is uniek. Samen met het hele team zorgen wij ervoor dat je op een fijne en leuke manier kan revalideren of gewoon lekker kan komen sporten. Ik ben blij dat ik daaraan mag meewerken.
Front Office & Planning
Afspraak maken
Jeroen Bergmann
Ik ben iemand die niet alleen bezig is met het verhelpen van klachten, maar het verbeteren van het bewegen. Ik zoek graag naar een onderliggende oorzaak en ben niet tevreden met alleen symptomen behandelen. Ik ben graag bezig met actieve trajecten en analyseren van het bewegen. Revalidatie naar de sport, verbeteren van prestaties of het bewegende lichaam beter leren kennen. Ik ben ervan overtuigd dat actieve problemen actieve oplossingen nodig hebben en ik leer je graag wat nieuws over jouw lichaam tijdens het proces.
Fysiotherapeut & Wedge specialist
Afspraak maken
Bink Bakker
Ik zet mij volledig in, voor het gezamenlijk behalen van jouw doelen. Dat kan variëren van herstel van een blessure tot aan een sportieve ambitie, of een wens om meer te bewegen. Mijn eigen ambities liggen ook echt omtrent bewegen waarbij ik probeer (d.m.v. zelf opgestelde beweegschema's) het beste uit mijzelf te halen. Dit wens ik ook voor jou. Door middel van mijn fysiotherapeutische en algemeen sportieve expertise wil ik mij dus samen met jou volledig inzetten voor het behalen van jouw doelen, en om het beste uit jezelf te halen.
Assistent Fysiotherapeut & trainer
Afspraak maken
Stefan Makkink
Wat mij drijft als therapeut is het ontmoeten van de mens achter de klacht. Na jarenlang ervaring te hebben opgedaan in de medisch specialistische revalidatiezorg, vond ik een nieuwe uitdaging bij ELEVEN. In een enthousiast team waar kennis en humor samen komen, help ik jou graag op lichamelijk, mentaal en sociaal vlak om je functioneren te verbeteren zodat jij weer het leven kunt leiden zoals je dat wil.
Fysiotherapeut | Haptonoom
Afspraak maken
Erwin Smits
Ik ben altijd bezig met het up to date houden van mijn kennis en het delen hiervan met mijn patiënten en collega's. Samen zorgen we voor een blijvend resultaat. Daarnaast hou ik mij bezig met het trainen van nieuwe ELEVEN team leden en de kennisdeling binnen het gehele bestaande ELEVEN team.
Fysiotherapeut
Afspraak maken
Kaj Fillekes
'Samen gaan we aan de slag om jouw gezondheid en welzijn naar een hoger niveau te tillen. Of je nu wilt herstellen van een blessure, pijn wilt verminderen of je algehele fitheid wilt vergroten, ik sta klaar om je te begeleiden op deze reis. We doen dit op een manier die jou motiveert, actief betrekt en met een gezonde dosis humor om zo samen naar de beste resultaten te streven. Het draait tenslotte om jouw herstel!'
Assistent Fysiotherapeut & trainer
Afspraak maken
Pien Nieboer
Mijn focus ligt op het realiseren van jouw doelen. We stemmen de training af op jouw wensen en behoeftes en hierbij staat positieve energie voor mij centraal. Daarbij pas ik de door mij opgedane kennis van mijn huidige opleiding Fysiotherapie direct toe op onze trainingen en beschik ik daarom over de nieuwste informatie op het gebied van bijvoorbeeld trainingen, spierfuncties en behandelingen. Ik kijk uit naar onze ontmoeting en sta voor je klaar!
Assistent Fysiotherapeut & trainer
Afspraak maken
Daan van der Vlies
Met mijn passie voor het helpen van mensen en mijn liefde voor sport, streef ik ernaar om samen met jou je revalidatie- en sportdoelen te bereiken. Mijn interesse ligt voornamelijk bij sportgerelateerde klachten van de onderste extremiteiten, zoals de heup, knie en enkel. Door naar jou en je klachten te luisteren, hoop ik mijn expertise verder uit te blijven breiden om de best mogelijke zorg te bieden. Het bewustzijn van je eigen lichaam en het vertrouwen hierin zullen centraal staan in de behandeling/training.
Afspraak maken
Marguerite Beckand
Digitaal Grafisch Vormgever
Afspraak maken
Priscille Elings
Declaratiespecialist
Afspraak maken
Jij?
Wij zoeken altijd naar toffe nieuwe collega's!
Fysiotherapeut
Afspraak maken