Dorpsstraat 90, 2712 AM Zoetermeer

De Beste Fysiotherapie Praktijk in Dorp, Zoetermeer

Welkom bij Eleven Movement, waar uw gezondheid en welzijn centraal staan. Wij bieden deskundige fysiotherapie in Dorp, Zoetermeer, met diverse diensten om uw mobiliteit en levenskwaliteit te verbeteren. Ontdek hoe onze persoonlijke aanpak u kan helpen snel van uw klachten af te komen, u kunt bij ons terecht.

Wat is Fysiotherapie en Waarom is het Belangrijk?

Fysiotherapie is een gezondheidsdiscipline die zich richt op het behandelen van lichamelijke klachten door middel van oefeningen, manuele therapie en andere behandelingen. Onze gespecialiseerde fysiotherapeuten in Dorp, Zoetermeer helpen u effectief bij het herstel van blessures en chronische klachten, zodat u weer optimaal kunt bewegen en functioneren.

Hoe Werken we bij Fysiotherapie Dorp, Zoetermeer?

Bij Fysiopraktijk Eleven Movement hanteren we een holistische benadering, waarbij we de oorzaak van de klachten achterhalen en een behandelplan op maat maken. Hierdoor behandelen we niet alleen de symptomen zoals klachten in de spieren, maar pakken we ook de onderliggende oorzaken aan, zodat uw klachten blijvend verminderd worden.

Move beyond limits

Wat Kunt u Verwachten Tijdens uw Eerste Behandeling?

Tijdens uw eerste afspraak bij Eleven Movement voeren we een uitgebreide intake uit om inzicht te krijgen in uw klachten en medische geschiedenis. Vervolgens stellen we samen een behandelplan op maat op, gericht op uw specifieke behoeften en doelen.

 

Beleving

Wij geloven dat het behalen van de beste resultaten in de details zitten. Hieronder vind je een aantal dingen die ons uniek maken ten opzichte van andere praktijken.

Wees jezelf

Door een plek te creëren waar je volledig jezelf kunt zijn maak je ruimte voor verbetering en ontwikkeling. Dus wees jezelf en geef aan wat je wel en niet prettig vind, dat doen wij namelijk ook.

Disciplines

Door ons team van gespecialiseerde therapeuten is er altijd wel iemand die aansluit bij jouw behoefte. Of je nu een fysio, manueel, oefentherapeut, haptonoom, trainer of diëtist nodig hebt.

Humor

Wij vinden lachen enorm belangrijk en proberen hier zo veel mogelijk ruimte voor te maken tijdens de sessies. Of het nu is met mensen die komen om aan hun lichaam te werken of met een andere collega, wij houden van gezelligheid.

Producten

Met onze eigen ELEVEN merk self-care producten kun je thuis verder werken aan je herstel. Vraag je therapeut naar onze producten.

Warm welkom

Service vinden wij heel normaal daarom krijg je bij binnenkomst altijd wat te drinken aangeboden als je nog even moet wachten op jouw afspraak.

Welke Specialisaties Bieden wij Aan?

Ons team van fysiotherapeuten is gespecialiseerd in verschillende gebieden binnen de fysiotherapie. Of u nu last heeft van schouderklachten, knieproblemen of revalidatie nodig heeft na een blessure, wij hebben de expertise om u te helpen. Onze specialisaties omvatten onder andere:

  • Fysiotherapie
  • Personal Training
  • Small Group Training
  • Begeleid Vrij Trainen
  • Long COVID
  • Oefentherapie
  • Topsport Revalidatie
  • Sportfysiotherapie

Waarom Kiezen voor Fysiotherapie Praktijk Eleven Movement

Bij Fysiotherapie Dorp, Zoetermeer, streven we naar een persoonlijke en deskundige aanpak. Onze fysiotherapeuten zijn getraind in de nieuwste behandelmethoden en technieken om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke zorg krijgt. We bieden niet alleen behandelingen voor bestaande klachten, maar ook preventieve zorg om toekomstige problemen te voorkomen.

Wat kunt u verwachten tijdens uw eerste behandeling?

Tijdens uw eerste afspraak bij Eleven Movement voeren we een uitgebreide intake uit om inzicht te krijgen in uw klachten en medische geschiedenis. Vervolgens stellen we samen een behandelplan op maat op, gericht op uw specifieke behoeften en doelen.

Locaties van onze praktijken

Onze fysiotherapiepraktijk bevindt zich centraal in Dorp, Zoetermeer. Waar in Zoetermeer u nu woont, onze praktijk is voor u toegankelijk. Onze prettige locatie en openingstijden maken het mogelijk om uw behandelingen in te plannen op momenten die voor u het beste uitkomen.

Kies voor de beste fysiotherapie in Zoetermeer en zet de eerste stap naar een pijnvrij en fit leven. Bezoek onze website voor meer informatie en plan uw eerste afspraak vandaag nog!

Contact- en adresgegevens

Heeft u last van pijn of klachten die uw dagelijkse activiteiten belemmeren? Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met ons op. Onze deskundige fysiotherapeuten staan klaar om u te helpen. Maak een afspraak en ontdek hoe onze persoonlijke en professionele aanpak uw leven kan verbeteren.

Telefoon +31639115529 | Ma t/m Vrij van 09:00 tot 14:00
Mobiel 06-24417487 (Ook WhatsApp)
E-mail info@elevenmovement.nl
Adres Dorpsstraat 90, 2712 AM Zoetermeer

Veelgestelde vragen

Tijdens uw eerste afspraak voeren we een uitgebreide intake uit om inzicht te krijgen in uw klachten en medische geschiedenis. Vervolgens stellen we samen een behandelplan op maat op, gericht op uw specifieke behoeften en doelen. Zodat u precies de behandeling krijgt die u wilt!

 Onze specialisaties omvatten fysiotherapie, personal training, small group training, begeleid vrij trainen, Long COVID-behandeling, oefentherapie, topsport revalidatie en sportfysiotherapie.

Wij zijn van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 14:00 uur. Buiten deze uren kunt u ons contactformulier invullen, zodat we u kunnen terugbellen.

U kunt ons telefonisch bereiken tijdens onze openingstijden of gebruik maken van ons online contactformulier. We streven ernaar om binnen 24 uur een afspraak voor u in te plannen.

Bij Eleven Movement in Dorp, Zoetermeer, bent u verzekerd van de beste zorg en behandeling voor al uw fysiotherapeutische behoeften. Neem vandaag nog contact met ons op en ervaar de voordelen van onze deskundige aanpak.