founder

Toen ik Eleven oprichtte, was mijn focus gericht op fysiotherapie. Echter, al snel kwam ik erachter dat de traditionele methoden niet de persoonlijke en effectieve zorg boden die ik voor ogen had. Deze inzichten brachten me op het pad van vernieuwing en innovatie. Dit resulteerde in de oprichting van ELEVEN. Voor mij is ELEVEN meer dan een bedrijf; het is een uitdrukking van mijn visie en idealen. Ik wil mensen inspireren en laten ervaren dat de mogelijkheden eindeloos zijn. Bij ELEVEN gaan we verder dan de standaard benaderingen en streven we ernaar om je te begeleiden naar een leven vol potentieel en mogelijkheden. We geloven dat je meer kunt bereiken dan je denkt, en ik ben er trots op om deze reis van groei en ontdekking met jou te delen.

Op onze pagina 'Our Story' delen we graag het bijzondere verhaal van hoe Mitch en Hidde samenkwamen en de visie van ELEVEN vormgaven

Nadat ELEVEN was opgericht, kwam er een belangrijk moment waarop Mitch en Hidde elkaar ontmoetten. Hidde begon zijn carrière bij Mitch als werknemer en al snel werd duidelijk dat hij unieke kwaliteiten bezat die Mitch aanvulden op gebieden waar hijzelf minder sterk in was. Het werd al snel duidelijk dat Hidde meer was dan alleen een werknemer; hij was de perfecte aanvulling en werd Mitch zijn compagnon. Samen vormen ze een dynamisch duo dat zich richt op wat ze niet alleen goed kunnen, maar ook wat ze het allerleukst vinden om te doen. Met hun gezamenlijke passie en expertise hebben Mitch en Hidde een solide basis gelegd voor ELEVEN. Samen met de rest van ons toegewijde team streven ze ernaar om ELEVEN naar ongekende hoogtes te brengen. Ze geloven in de kracht van samenwerking en zijn vastbesloten om de visie van ELEVEN te realiseren en onze klanten de best mogelijke zorg en begeleiding te bieden.” Dit is het verhaal van hoe twee individuen, elk met hun eigen unieke talenten en passies, samenkwamen om ELEVEN te vormen tot wat het vandaag de dag is: een plek waar innovatie, expertise en toewijding samenkomen om grenzen te verleggen en levens te transformeren.