Paradijslaan 141, 3034 SK Rotterdam

De Beste Fysiotherapie in Rotterdam Prins Alexander

Welkom bij Eleven Movement, dé praktijk voor fysiotherapie, waar uw gezondheid en welzijn onze hoogste prioriteit zijn. We bieden deskundige fysiotherapie in Rotterdam Prins Alexander, met een breed scala aan diensten om u te helpen uw mobiliteit en levenskwaliteit te verbeteren. Ontdek hoe onze persoonlijke 1 op 1 begeleiding u kan helpen snel van uw klachten af te komen. Bent u op zoek naar professionele fysiotherapie in Rotterdam Prins Alexander? Bij onze praktijk in Rotterdam kunt u terecht voor fysiotherapie.

Wat is fysiotherapie en waarom is het belangrijk?

Fysiotherapie is een gezondheidsdiscipline die zich richt op het behandelen van lichamelijke klachten door middel van oefeningen, manuele therapie en andere behandelingen. Onze gespecialiseerde fysiotherapeuten in Rotterdam Prins Alexander helpen u effectief bij het herstel van blessures en chronische klachten, waardoor u weer optimaal kunt bewegen en functioneren.

Hoe werken we bij Fysiotherapie Praktijk Rotterdam Prins Alexander?

Bij Fysiopraktijk Eleven Movement werken we met een holistische benadering, waarbij we kijken naar de oorzaak van de klachten en een behandelplan op maat maken voor alle patiënten.
Dit zorgt ervoor dat we niet alleen de symptomen behandelen, maar ook de onderliggende oorzaken aanpakken, zodat uw klachten blijvend verminderd worden.

Move beyond limits

Wat kunt u verwachten tijdens uw eerste behandeling?

Tijdens uw eerste afspraak bij Eleven Movement voeren we een grondige intake uit om inzicht te krijgen in uw klachten en medische geschiedenis. Vervolgens stellen we samen een behandelplan op maat op, gericht op uw specifieke behoeften en doelen.

Beleving

Wij geloven dat het behalen van de beste resultaten in de details zitten. Hieronder vind je een aantal dingen die ons uniek maken ten opzichte van andere praktijken.

Wees jezelf

Door een plek te creëren waar je volledig jezelf kunt zijn maak je ruimte voor verbetering en ontwikkeling. Dus wees jezelf en geef aan wat je wel en niet prettig vind, dat doen wij namelijk ook.

Disciplines

Door ons team van gespecialiseerde therapeuten is er altijd wel iemand die aansluit bij jouw behoefte. Of je nu een fysio, manueel, oefentherapeut, haptonoom, trainer of diëtist nodig hebt.

Humor

Wij vinden lachen enorm belangrijk en proberen hier zo veel mogelijk ruimte voor te maken tijdens de sessies. Of het nu is met mensen die komen om aan hun lichaam te werken of met een andere collega, wij houden van gezelligheid.

Producten

Met onze eigen ELEVEN merk self-care producten kun je thuis verder werken aan je herstel. Vraag je therapeut naar onze producten.

Warm welkom

Service vinden wij heel normaal daarom krijg je bij binnenkomst altijd wat te drinken aangeboden als je nog even moet wachten op jouw afspraak.

Welke Specialisaties Bieden wij Aan?

Onze fysiotherapeuten zijn gespecialiseerd in verschillende gebieden binnen de fysiotherapie. Of u nu last heeft van schouderklachten, knieproblemen of revalidatie nodig heeft na een blessure, wij hebben de expertise om u te helpen. Onze specialisaties omvatten onder andere:

  • Fysiotherapie
  • Personal Training
  • Small Group Training
  • Begeleid Vrij Trainen
  • Long COVID
  • Oefentherapie
  • Topsport Revalidatie
  • Sportfysiotherapie

Waarom Kiezen voor Fysiotherapie Praktijk Eleven Movement

Bij Fysiotherapie Dorp, Zoetermeer, streven we naar een persoonlijke en deskundige aanpak. Onze fysiotherapeuten zijn getraind in de nieuwste behandelmethoden en technieken om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke zorg krijgt. We bieden niet alleen behandelingen voor bestaande klachten, maar ook preventieve zorg om toekomstige problemen te voorkomen.

Wat kunt u verwachten tijdens uw eerste behandeling?

Tijdens uw eerste afspraak bij Eleven Movement voeren we een uitgebreide intake uit om inzicht te krijgen in uw klachten en medische geschiedenis. Vervolgens stellen we samen een behandelplan op maat op, gericht op uw specifieke behoeften en doelen.

Locaties van onze praktijken

Eleven Movement is gevestigd in Rotterdam Prins Alexander. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 14:00 uur. Buiten deze uren kunt u ons contactformulier invullen, zodat we u kunnen terugbellen.

Kies voor de beste fysiotherapie in Rotterdam Prins Alexander en zet de eerste stap naar een pijnvrij en fit leven. Bezoek onze website voor meer informatie en plan uw eerste afspraak vandaag nog!

Contact- en adresgegevens

Het maken van een afspraak bij Eleven Movement is eenvoudig. U kunt ons telefonisch bereiken tijdens onze openingstijden of gebruik maken van ons online contactformulier. We streven ernaar om binnen 24 uur een afspraak voor u in te plannen.

Telefoon +31639115529 | Ma t/m Vrij van 09:00 tot 14:00
Mobiel 06-24417487 (Ook WhatsApp)
E-mail info@elevenmovement.nl
Adres Paradijslaan 141, 3034 SK Rotterdam

 

Veelgestelde vragen

Tijdens uw eerste afspraak voeren we een uitgebreide intake uit om inzicht te krijgen in uw klachten en medische geschiedenis. Vervolgens stellen we samen een behandelplan op maat op, gericht op uw specifieke behoeften en doelen. Zodat u precies de behandeling krijgt die u wilt!

 Onze specialisaties omvatten fysiotherapie, personal training, small group training, begeleid vrij trainen, Long COVID-behandeling, oefentherapie, topsport revalidatie en sportfysiotherapie.

Wij zijn van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 14:00 uur. Buiten deze uren kunt u ons contactformulier invullen, zodat we u kunnen terugbellen.

U kunt ons telefonisch bereiken tijdens onze openingstijden of gebruik maken van ons online contactformulier. We streven ernaar om binnen 24 uur een afspraak voor u in te plannen.

Bij Eleven Movement in Rotterdam Prins Alexander bent u verzekerd van de beste zorg en behandeling voor al uw fysiotherapeutische behoeften. Neem vandaag nog contact met ons op of bel meteen en ervaar de voordelen van onze deskundige aanpak.