Dorpsstraat 90, 2712 AM Zoetermeer

ELEVEN Fysiotherapie & TRAINING Zoetermeer

Neem simpel en snel contact met ons op via het contactformulier. Dan bellen wij van Eleven Movement Zoetermeer jou zo spoedig mogelijk terug voor het maken van een afspraak.

LET OP: Wij zijn telefonisch het beste bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 14:00.

3 UUR GRATIS PARKEREN

Onze therapeuten & TRAINERS in Zoetermeer

Jeroen Bergmann
Fysiotherapeut | Wedge specialist
Daniëlle Huguenin
Fysiotherapeut | Trainer
Mitch Schaefers
Fysiotherapeut | Founder | Movement specialist

Move beyond limits

Zoals onze pay-off “ELEVATE YOUR MOVEMENT” aangeeft, streven we ernaar om mensen te inspireren zichzelf elke keer opnieuw te overtreffen en zijn of haar manier van bewegen naar een hoger niveau te tillen. Of het nu gaat om een blessure, een proces van herstel of gewoon meer en beter bewegen, het hechte team van ELEVEN begeleidt iedereen tijdens hun unieke proces naar ultieme bewegingsvrijheid. ELEVEN vormt een hechte community waarbij we iedereen motiveren en helpen bij het verleggen van hun grenzen en altijd blijven streven naar die volgende, ofwel ‘elfde’ stap.

ELEVEN Fysiotherapie in Zoetermeer is er ook voor specifieke klachten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan pijn in de knie, schouderklachten, heupklachten en rugklachten. De ELEVEN fysiotherapeut kan ook zeer behulpzaam zijn bij klachten zoals MS, parkinson of artrose. Wij hebben zelfs een specialist op het gebied van revalidatie bij mensen met een CVA of een amputatie.

Beleving

Wij geloven dat het behalen van de beste resultaten in de details zitten. Hieronder vind je een aantal dingen die ons uniek maken ten opzichte van andere praktijken.

Wees jezelf

Door een plek te creëren waar je volledig jezelf kunt zijn maak je ruimte voor verbetering en ontwikkeling. Dus wees jezelf en geef aan wat je wel en niet prettig vind, dat doen wij namelijk ook.

Disciplines

Door ons team van gespecialiseerde therapeuten is er altijd wel iemand die aansluit bij jouw behoefte. Of je nu een fysio, manueel, oefentherapeut, haptonoom, trainer of diëtist nodig hebt.

Humor

Wij vinden lachen enorm belangrijk en proberen hier zo veel mogelijk ruimte voor te maken tijdens de sessies. Of het nu is met mensen die komen om aan hun lichaam te werken of met een andere collega, wij houden van gezelligheid.

Producten

Met onze eigen ELEVEN merk self-care producten kun je thuis verder werken aan je herstel. Vraag je therapeut naar onze producten.

Warm welkom

Service vinden wij heel normaal daarom krijg je bij binnenkomst altijd wat te drinken aangeboden als je nog even moet wachten op jouw afspraak.

Weer pijnvrij bewegen, genieten en sporten

Wij van Eleven Movement Zoetermeer vinden het belangrijk dat jij kan leven zoals jij het wilt. Als jouw lichaam pijn doet en bewegen pijn doet, bedreigt dat al snel jouw dagelijks functioneren en dat is een probleem. Wij zorgen ervoor dat we eerst het probleem begrijpen en gebruiken onze kennis om jouw lichamelijke klachten te verhelpen en te verminderen. Ook vertellen we wat jij zelf aan jouw klachten kunt doen. Wij werken samen met jou in onze praktijk in rust en vertrouwen aan het herstelproces. Je kunt ook bij ons terecht zonder verwijzing van een arts.

ELEVEN Fysiotherapie praktijk te Zoetermeer is centraal gelegen, altijd dicht bij jou.

Het kloppende hart van ELEVEN Movement, de hoofdlocatie in Zoetermeer. De stad waar het allemaal begon. Op de vestiging Zoetermeer hebben wij de beschikking over veel verschillende disciplines. Fysiotherapeuten, Oefentherapeuten en Ergotherapeuten werken samen met Haptonomen, trainers en diëtisten. Er is altijd iemand die jou kan helpen met jouw klacht. Maak een afspraak en ervaar gezelligheid en een plek waar je je vanaf moment één thuis voelt. Onze fysiotherapeuten hebben al veel bewoners uit zowel Zoetermeer, Stompwijk, Bleiswijk en omstreken met succes behandeld. Naast gecertificeerde fysiotherapie bieden we ook de specialismen: manuele therapie, oedeemtherapie en psychosomatische fysiotherapie aan. Onze veel bezochte praktijk beschikt over behandelruimtes en een grote oefenzaal.

Aandacht voor Jouw klachten ELEVEN fysiotherapie & TRAINING Zoetermeer

ELEVEN Movement Zoetermeer past veel technieken van de Topsport toe met zeer goede resultaten. Binnen de topsport is een snelle, adequate werkwijze een must. Onze op maat gesneden en adequate behandeling is volledig op snelheid, kwaliteit en eindresultaat gericht. De ervaringen die wij hiermee opdoen voegen wij toe aan onze methodiek die wij beschikbaar stellen voor al onze cliënten. Wij zijn toegankelijk voor iedereen met (sport)medische vragen én alle (sport)medische vragen worden optimaal beantwoord doordat we verschillende specialismen in huis hebben en samenwerken met verschillende organisaties.

Alle therapeuten zijn registertherapeuten, “een kwaliteitskeurmerk” voor fysiotherapeuten. Je kunt worden behandeld door de therapeut van jouw keuze en indien nodig is het ook mogelijk dat de behandeling plaatsvindt op jouw woonadres dit gebeurd vrijwel standaard na een operatie.

Onze werkwijze

Onze aanpak bestaat uit een intake, lichamelijk onderzoek, uitleg en therapeutische handelingen vaak ondersteund door lichamelijke training van het houdings- en bewegingsapparaat, gezondheidsvoorlichting en preventieve maatregelen. ELEVEN Movement Zoetermeer heeft een vestiging met oefenruimtes waarin wij op maat gemaakte beweegprogramma’s aanbieden om de gevolgen van chronische aandoeningen zo beperkt mogelijk te houden. Wij beschikken hierbij over eigen apparatuur voor krachttraining en hersteloefeningen. Personal training kan dus goed deel uitmaken van het behandelplan. Tevens is ELEVEN Movement gericht op samenwerking met gespecialiseerde collega’s, artsen en ziekenhuizen in Zoetermeer en omgeving.

Contact & adres van ELEVEN Fysiotherapie & TRAINING Zoetermeer

De contact- en adresgegevens voor Eleven fysiotherapie Zoetermeer. Heb je vragen neem dan contact met ons op. We staan je graag te woord en helpen je graag.

Telefoon +31639115529 | Ma t/m Vrij van 09:00 tot 14:00
Mobiel 06-24417487 (Ook WhatsApp)
E-mail info@elevenmovement.nl
Adres Dorpsstraat 90, 2712 AM Zoetermeer