Fysiotherapie

Bij Eleven Movement krijg je de tools en begeleiding die nodig zijn om jouw gezondheidsdoelen te bereiken en te behouden.

Welkom bij Eleven Movement, waar jouw herstel en welzijn onze hoogste prioriteit zijn. Ons team van ervaren fysiotherapeuten is gespecialiseerd in het behandelen van een breed scala aan fysieke klachten, van acute blessures tot chronische aandoeningen. Met een persoonlijke benadering en op maat gemaakte behandelplannen streven we ernaar om jouw mobiliteit te verbeteren en je kwaliteit van leven te verhogen. Onze praktijk biedt geavanceerde therapieën en technieken, gericht op zowel preventie als herstel.

Wat is fysiotherapie

Fysiotherapie is een brede medische specialisatie gericht op het bevorderen, onderhouden en herstellen van de lichamelijke gezondheid. Fysiotherapeuten zijn deskundigen in het menselijk lichaam en gebruiken hun kennis om een breed scala aan aandoeningen te behandelen. Ze helpen patiënten met het verbeteren van hun mobiliteit, het verlichten van pijn, en het voorkomen van verdere lichamelijke problemen door middel van oefeningen, therapieën en advies.

Waarom ELEVEN?

Bij Eleven Movement kies je voor expertise en persoonlijke aandacht. Hier sta jij centraal, en dat merk je aan alles. Wij geloven dat succesvolle fysiotherapie niet alleen om techniek draait, maar vooral om een diepgaand begrip van jouw individuele behoeften. Onze therapeuten zijn niet alleen hoogopgeleid en ervaren, ze hebben ook een echte passie voor het bevorderen van jouw gezondheid.

We onderscheiden ons door nauw met jou samen te werken, niet alleen om je huidige klachten aan te pakken, maar ook om je te ondersteunen in een duurzame verbetering van je algehele welzijn. Dit doen we door de nieuwste onderzoeksinzichten te integreren in onze behandelmethoden en continu onze technieken te verfijnen. Bij Eleven Movement ben je geen nummer, maar een gewaardeerde cliënt met unieke doelen en uitdagingen.

Ons doel is om je niet alleen te helpen herstellen, maar ook om je te empoweren om actief deel te nemen aan je eigen herstelproces. Dit persoonlijke en betrokken karakter maakt Eleven Movement de ideale partner op jouw weg naar een gezonder leven.

HET WERK VAN DE FYSIOTHERAPEUT

Het werk van fysiotherapeuten omvat een breed scala aan taken en verantwoordelijkheden, variërend van het behandelen van blessures tot het bevorderen van herstel en het voorkomen van toekomstige verwondingen. Fysiotherapeuten zijn gespecialiseerd in het behandelen van aandoeningen aan spieren en gewrichten, waaronder veel voorkomende blessures aan de knie, enkel en schouder, die vaak het gevolg zijn van sportactiviteiten.

Locaties voor Fysiotherapie

ELEVEN Rotterdam

Telefoon +31639115529 | Ma t/m Vrij van 09:00 tot 14:00
Mobiel 06-24417487 (Ook WhatsApp)
E-mail info@elevenmovement.nl
Adres Paradijslaan 141, 3034 SK Rotterdam

ELEVEN Zoetermeer

Telefoon +31639115529 | Ma t/m Vrij van 09:00 tot 14:00
Mobiel 06-24417487 (Ook WhatsApp)
E-mail info@elevenmovement.nl
Adres Dorpsstraat 90, 2712 AM Zoetermeer